Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA DO 2 DNI
  • ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Pomoč

NE NAJDEM ŽELENEGA ARTIKLA
Poskusite ga najti tako, da kliknete na lupo   poiščite-želen-izdelek
 , napišete ime ali ključne besede iskanega artikla ter pritisnete enter.

ALI SE MORAM PRED NAKUPOM REGISTRIRATI?

Ne, za nakup v spletni trgovini TimeBreak.eu se ni potrebno registrirati. Za nakup ne potrebujete ne uporabniškega imena in ne gesla. Edini podatek, ki ga potrebujemo je vaš e-mail naslov, na katerega vam pošljemo potrdilo o opravljenem nakupu in morebitne novosti o vašem naročilu.

ZAKAJ ARTIKLA NE MOREM DODATI V KOŠARICO?
Če artikla ne morete dodati v košarico, ga trenutno ni na zalogi.

KAKO VEM, ČE JE ARTIKEL NA ZALOGI?
Če je artikel na zalogi, je to razvidno na strani izdelka kjer z zeleno barvo piše »Na zalogi«. Če artikla ni na zalogi, z rdečo barvo piše »Artikla trenutno ni na zalogi«. Če naročite artikel, ki je na zalogi do 12ih, gre na pot še isti dan. Preberite si več o dostavi. Artikla, ki ni na zalogi ne morete dodati v košarico.

KAJ ČE ME PO NAROČILU ARTIKLA VEČ DNI NE BO DOMA?
Našim kupcem omogočamo, da si sami izberejo želen dan dostave. Če artikel naročite, potem pa vas več dni ni doma ker ste na primer na službeni poti, si lahko izberete tisti dan dostave ko se vrnete domov. Če ne izberete nobenega datuma, bo vaše naročilo v dostavi predvidoma že naslednji dan.

ALI JE LAHKO MOJ PAKET DOSTAVLJEN V SLUŽBO?
Če večino časa preživite v službi in vas ni doma za prevzem paketa, je lahko naslov za dostavo tudi vaša služba. Želen naslov vpišete v postopku nakupa.

NA KATERI NASLOV NAJ VRNEM ARTIKEL?
V primeru vračila izdelka le tega vrnete na naslov: SPORTER d.o.o., Miren 129, 5291 Miren.