info@timebreak.eu

 • info@timebreak.eu 0599 29 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00

 • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
 • V 3 KORAKIH

 • DOSTAVA NA DOM
 • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI
 1. Čistilec kartuš z 10 vodnimi curki Bestway

   

  8,90 eur

   

  Čistilec kartuš Bestway pritrdimo na vrtno cev. Vodo iztisnemo s pritiskom na sprožilo. Ta vodna pištola ima 10 luknjic iz katerih teče voda pod pritiskom.

   
 2. Trakovi za testiranje bazenske vode - pH, klor, trdoto, bazičnost, vsa klor

   

  10,70 eur

   

  Preverite v kakšni vodi se kopate. 5 v 1 test za testiranje preveri: pH vrednost, prosti klor, vsa klor, trdoto vode, bazičnost. V paketu je 50 trakov za 50 testiranj.

   
 3. Skimmer za bazen Bestway za čisto vodo

   

  25,90 eur

   

  Skimmer za bazene Bestway veže nase vso umazanijo, ki plava na gladini. V tem bazenskem pripomočku se ustvarja vrtinec, ki veže nase listje in podobno umazanijo plavajočo na vodni gladini.

   
 4. 5 delni set za čiščenje bazena Bestway

   

  32,90 eur

   

  Komplet za vzdrževanje bazena vsebuje 5 pripomočkov za bazene do 366 cm premera. Sesalec, dozator, termometer, trakovi, krpice.

   
 5. Sesalec za bazen z mrežico za površje Bestway

   

  49,00 eur

   

  Bestway sesalec za dno in robove bazena ima priloženo tudi mrežico za čiščenje površine vode. 3 različni priključki se skladajo z vsemi Bestway filtri. Dolžina cevi je 6 metrov.

   
 6. Sesalec za bazen Bestway z 2 krtačama

   

  49,90 eur

   

  Sesalec Bestway za bazensko vodo z 2 krtačama in 3 priključki za različne filtrirne črpalke. Vrečko lahko odstranite ter sperete pod vodo. Večja krtača ima tudi ščetke za boljše in natančnejše čiščenje.

   
 7. Set Deluxe Bestway za čiščenje vode v bazenu 3 deli Bestway

   

  74,90 eur

   

  Sesalec za bazen za dno in robove bazena, z mrežico čistimo umazanijo, ki plava v vodi in s skimmerjem smeti, ki se nabirajo na vodni površini. Ta 3 delni Deluxe set se priključi na filtersko črpalko.

   
 8. Sesalec za bazen Aqua Powercell Vac

   

  109,00 eur

   

  NOVI sesalec za bazen z lithium baterijo, ki jo enostavno ponovno napolnimo ko se izprazni. Priloženi 2 krtači & palice.

   
 9. Sesalec za bazen do 6 metrov Aquadip Pool Bestway

   

  127,00 eur

   

  Sesalec za bazene do velikosti 6 metrov. Membranska tehnologija zagotavlja tiho delovanje z optimalno učinkovitostjo čiščenja. Lahka zasnova omogoča hitro čiščenje po tleh bazena.

   
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem