Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna

 • info@timebreak.eu
 • TOR - PET: 10 - 14:30

 • KORAKI ZA NAKUP
 • brez registracije

 • GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO
 1. Dozirnik za klor tableto

   

  11,90 eur z DDV

   

  Plavajoči dozirnik v katerega vstavimo tableto za klor. Oblika je narejena tako, da nam tablete ni potrebno prijemati z roko.

   
 2. Skimmer za bazen Bestway za čisto vodo

   

  21,90 eur z DDV

   

  Skimmer za bazene Bestway veže nase vso umazanijo, ki plava na gladini. V tem bazenskem pripomočku se ustvarja vrtinec, ki veže nase listje in podobno umazanijo plavajočo na vodni gladini.

   
 3. 5 delni set za čiščenje bazena Bestway

   

  39,00 eur z DDV

   

  Komplet za vzdrževanje bazena vsebuje 5 pripomočkov za bazene do 366 cm premera. Sesalec, dozator, termometer, trakovi, krpice.

   
 4. Sesalec za bazen Bestway z 2 krtačama

   

  44,90 eur z DDV

   

  Sesalec Bestway za bazensko vodo z 2 krtačama in 3 priključki za različne filtrirne črpalke. Vrečko lahko odstranite ter sperete pod vodo.

   
 5. Ročni sesalec za bazen z mrežico za površje Bestway

   

  49,00 eur z DDV

   

  Bestway sesalec za dno in robove bazena ima priloženo tudi mrežico za čiščenje površine vode. 3 različni priključki se skladajo z vsemi Bestway filtri.

   
 6. Sesalec za bazen na baterijo

   

  52,90 eur z DDV

   

  Sesalec za manjše bazene do 305 cm ali masažne spa bazene. Priložena je krtačka s ščetkami, ki umazanijo podrgne s površine.

   
 7. Set Deluxe Bestway za čiščenje vode v bazenu 3 deli Bestway

   

  69,99 eur z DDV

   

  Sesalec za bazen za dno in robove bazena, z mrežico čistimo umazanijo, ki plava v vodi in s skimmerjem smeti, ki se nabirajo na vodni površini.

   
 8. Ročni sesalec za bazen Aqua Powercell Vac

   

  99,00 eur z DDV

   

  Ročni sesalec za bazen z lithium baterijo, ki jo enostavno ponovno napolnimo ko se izprazni. Priloženi 2 krtači & palice.

   
 9. Sesalec za bazen do 6 metrov Aquadip Pool Bestway

   

  127,00 eur z DDV

   

  Sesalec za bazene do velikosti 6 metrov. Membranska tehnologija zagotavlja tiho delovanje z optimalno učinkovitostjo čiščenja.

   
 10. Robotski sesalec za bazen na baterije Aquatronix

   

  299,00 eur z DDV

   

  Avtomatični sesalec za bazen Bestway Aquatronix je brez kablov saj ima vgrajeno baterijo! Posesa umazanijo z dna bazena.