Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA
  • 3 - 4 DNI

Dozirnik za klor tableto

Plavajoči dozirnik v katerega vstavimo tableto za klor. Oblika je narejena tako, da nam tablete ni potrebno prijemati z roko.

11,90 eur z DDV

Skimmer za bazen Bestway za čisto vodo

Skimmer za bazene Bestway veže nase vso umazanijo, ki plava na gladini. V tem bazenskem pripomočku se ustvarja vrtinec, ki veže nase listje in podobno umazanijo plavajočo na vodni gladini.

21,90 eur z DDV

5 delni set za čiščenje bazena Bestway

Komplet za vzdrževanje bazena vsebuje 5 pripomočkov za bazene do 366 cm premera. Sesalec, dozator, termometer, trakovi, krpice.

39,00 eur z DDV

Sesalec za bazen Bestway z 2 krtačama

Sesalec Bestway za bazensko vodo z 2 krtačama in 3 priključki za različne filtrirne črpalke. Vrečko lahko odstranite ter sperete pod vodo.

44,90 eur z DDV

Ročni sesalec za bazen z mrežico za površje Bestway

Bestway sesalec za dno in robove bazena ima priloženo tudi mrežico za čiščenje površine vode. 3 različni priključki se skladajo z vsemi Bestway filtri.

49,00 eur z DDV

Sesalec za bazen na baterijo

Sesalec za manjše bazene do 305 cm ali masažne spa bazene. Priložena je krtačka s ščetkami, ki umazanijo podrgne s površine.

52,90 eur z DDV

Set Deluxe Bestway za čiščenje vode v bazenu 3 deli Bestway

Sesalec za bazen za dno in robove bazena, z mrežico čistimo umazanijo, ki plava v vodi in s skimmerjem smeti, ki se nabirajo na vodni površini.

69,99 eur z DDV

Ročni sesalec za bazen Aqua Powercell Vac

Ročni sesalec za bazen z lithium baterijo, ki jo enostavno ponovno napolnimo ko se izprazni. Priloženi 2 krtači & palice.

99,00 eur z DDV

Sesalec za bazen do 6 metrov Aquadip Pool Bestway

Sesalec za bazene do velikosti 6 metrov. Membranska tehnologija zagotavlja tiho delovanje z optimalno učinkovitostjo čiščenja.

127,00 eur z DDV

Robotski sesalec za bazen na baterije Aquatronix

Avtomatični sesalec za bazen Bestway Aquatronix je brez kablov saj ima vgrajeno baterijo! Posesa umazanijo z dna bazena.

299,00 eur z DDV