Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
Zaradi varnosti smo onemogočili možnost plačila ob prevzemu. Čas dobave se lahko podaljša za 2 dni.
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna

info@timebreak.eu

 • info@timebreak.eu
 • Pon - Pet: 11.00-13.00

 • KORAKI ZA NAKUP
 • brez registracije

 • GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO
Solarna pokrivala absorbirajo sončne žarke ter toploto prenesejo na vodo. Ker lebdi na vodi tudi ohranja temperaturo saj ne 
prepušča izhlapevanja. Pokrivala ne pritrdimo ampak ga pustimo ležati na vodni gladini. Omogoča segretje vode za 2 – 3 stopinje. 
Čez noč ga lahko pustimo v bazenu. Ogrevalno pokrivalo ne mečkamo ampak ga zvijemo v rolo. Preden ga pospravimo ga dobro 
osušimo. Solarna pokrivala so nekoliko manjša od premera bazena saj lebdijo na vodi. Pred umazanijo ščitijo le delno. 1. Solarno pokrivalo 305 cm za Bestway ali Intex bazen

   

  22,00 eur z DDV

   

  Pokrivalo, ki segreva vodo s pomočjo sončnih žarkov. Omogoča segretje vode za 2 – 3 stopinje. Čez noč ga lahko pustimo v bazenu.

   
 2. Pokrivalo za bazen ki segreje vodo do 412 x 201 cm

   

  23,90 eur z DDV

   

  Bazensko pokrivalo Bestway za bazene do 412 cm. Primerno tudi za druge znamke bazenov. Zračni mehurčki na pokrivalu morajo gledati navzdol.

   
 3. Solarno pokrivalo 366 cm za bazene Bestway ali Intex

   

  24,90 eur z DDV

   

  Solarno pokrivalo za bazene, ki segreje vodo do 3 stopinje celzija. Namenjeno za bezene do 366 cm premera. Pazite, da so zračni mehurčki obrnjeni proti vodi.

   
 4. Solarno pokrivalo za okrogle bazene 356 cm

   

  36,00 eur z DDV

   

  Solarno pokrivalo, ki segreje vodo v bazenih leži na vodi in ohranja temperaturo že segrete vode saj ne prepušča izhlapevanja.

   
 5. Solarno pokrivalo za bazen do 488 cm

   

  36,90 eur z DDV

   

  Okroglo solarno pokrivalo, ki segreje vodo na soncu za okrogel bazen premera 488 cm. Segreva vodo s pomočjo termo folije, ki prepušča Ultra Vijolične žarke.

   
 6. Solarno pokrivalo za 7 m bazene

   

  56,90 eur z DDV

   

  Novo solarno pokrivalo za bazene dolge 7 metrov. Teža: 6,7 kg, Dimenzije: 703 x 336 cm.