Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna

  • Hiter nakup v 3 korakih
  • brez registracije

  • DOSTAVA:
  • 2-3 DNI

Solarna pokrivala absorbirajo sončne žarke ter toploto prenesejo na vodo. Ker lebdi na vodi tudi ohranja temperaturo saj ne 
prepušča izhlapevanja. Pokrivala ne pritrdimo ampak ga pustimo ležati na vodni gladini. Omogoča segretje vode za 2 – 3 stopinje. 
Čez noč ga lahko pustimo v bazenu. Ogrevalno pokrivalo ne mečkamo ampak ga zvijemo v rolo. Preden ga pospravimo ga dobro 
osušimo. Solarna pokrivala so nekoliko manjša od premera bazena saj lebdijo na vodi. Pred umazanijo ščitijo le delno.Pokrivalo za bazen ki segreje vodo 412 x 201 cm

Bazensko pokrivalo Bestway za bazene do 412 cm. Primerno tudi za druge znamke bazenov. Zračni mehurčki na pokrivalu morajo gledati navzdol.

19,90 eur z DDV
58240
19.90
/ajax/related&product=2730

Solarno pokrivalo za okrogle bazene 356 cm

Solarno pokrivalo, ki segreje vodo v bazenih leži na vodi in ohranja temperaturo že segrete vode saj ne prepušča izhlapevanja.

27,00 eur z DDV
58242
27.00

Solarno pokrivalo 427 x 250 cm

Solarno pokrivalo Bestway za bazene do 427 cm. Primerno tudi za druge znamke bazenov. Zračni mehurčki na pokrivalu morajo gledati navzdol.

39,00 eur z DDV