info@timebreak.eu

  • info@timebreak.eu 0599 29 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00

  • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
  • V 3 KORAKIH

  • DOSTAVA NA DOM
  • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI
Napihljiva igrala za v vodo za otroke in starejše so na voljo v priljubljenih oblikah živalic. Preizkusite največjo napihljivo blazino, ki prenese kar 180 kg teže, zelo priljubljen napihljiv kajak za 1 ali 2 osebi ali vodni skuter s pravim motorjem! Za najmlajše imamo napihljiv obroček s hlačkami, za tiste pa, ki si želite več akcije v vodi, JetSky z vodno pištolo. Povabite vaše prijatelje na vrt in ugotovite kdo lahko z vodnim drsalom premaga najdaljšo razdaljo! Naj se poletje nikoli ne konča.

Izdelki iz te skupine

Napihljiva SUP deska HighWave Bestway 285 x 76 z naslonjalom

Novi napihljivi Sup Bestway HighWave je zgrajen iz »tritechtm« materiala ter novega »double wall« za stabilnost ter več letni obstoj.

579,00 eur

419,00 eur

Otroška lutka za boks Bestway ki jo napihnemo višine 91 cm

Napihljiva lutka - vreča za boks Bestway, ki jo napolnemo s peskom in stoji sama. Po udarcu se sama vrne nazaj. Na voljo v rdeči, modri in črni barvi.

17,00 eur

Samostoječa napihljiva vreča za boks Bestway višina 160 cm

Napihljiva boksarska vreča, ki jo spodaj napolnimo z vodo. Zaradi višine je primerna tudi za zabavo odraslih. Vreča sama stoji pokonci ter se z vsakim udarcem vrne nazaj.

19,00 eur

Vesla za napihljiv čoln ali kajak 2 v 1 in 218 cm dolžine

Vesla za čolne Bestway ali Intex 2 v 1 lahko uporabljamo kot dolga vesla za veslanje v kajaku ali kot 2 manjša vesla za čolne. Vesla so robustna in so narejena iz aluminija. Teža: 1,3 kg.

24,00 eur

13,90 eur

Lesen nastavek za pritrditev motorja na čoln Bestway

Nastavek za motor na čoln, ki se prilega na vse čolne, ki imajo to možnost, zato se o tem prepričajte pred nakupom. Primerno za motorje do moči 3.0 HP na plin ali elektriko.

32,90 eur

Napihljivo igralo mreža za odbojko Bestway za bazene

Napihljiva mreža za odbojko za bazen ali morje. Popestrite si zabavo v vodi z napihljivo mrežo in priloženo napihljivo žogo. Namenjena igri odbojke na morju ali v bazenu širine 244 in več.

17,90 eur
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem