info@timebreak.eu

 • info@timebreak.eu 0599 29 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00

 • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
 • V 3 KORAKIH

 • DOSTAVA NA DOM
 • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI
 1. Napihljiva vrata - Vaterpolo gol Bestway z žogo

   

  16,90 eur

   

  Napihljiv gol ali vrata za Vaterpolo, ki plava na vodi in ima vključeno žogo! Dimenzije napihljivega gola so 137 x 66 cm. Gol napolnite 95%, na soncu se dodatno napihne.

   
 2. Otroška lutka za boks Bestway ki jo napihnemo višine 91 cm

   

  17,00 eur

   

  Napihljiva lutka - vreča za boks Bestway, ki jo napolnemo s peskom in stoji sama. Po udarcu se sama vrne nazaj. Na voljo v rdeči, modri in črni barvi.

   
 3. Napihljivo igralo mreža za odbojko Bestway za bazene

   

  17,90 eur

   

  Napihljiva mreža za odbojko za bazen ali morje. Popestrite si zabavo v vodi z napihljivo mrežo in priloženo napihljivo žogo. Namenjena igri odbojke na morju ali v bazenu širine 244 in več.

   
 4. Napihljivo igralo vodni skuter z vodno pištolo Attack Rider!

   

  21,90 eur

   

  Yet Ski napihljivo igralo s pištolo na vodo, ki je nikoli ne zmanjka. Na napihljiv vodni skuter je priložena plastična pištol. Z vodnim skuterjem se zabava nikoli ne konča!

   
 5. Samostoječa napihljiva vreča za boks Bestway višina 160 cm

   

  24,90 eur

   

  Napihljiva boksarska vreča, ki jo spodaj napolnimo z vodo. Zaradi višine je primerna tudi za zabavo odraslih. Vreča sama stoji pokonci ter se z vsakim udarcem vrne nazaj.

   
 6. Vodna drsalnica Bestway Triple Slider 5,49 m

   

  39,00 eur

   

  Vodno drsalo Bestway Triple Slider dolžine 5,49 metra. Drsalnica ima na začetku novi Speed Ramp na katerega se vržemo z zaletom in omogoča mehko in gladko drsenje.

   
 7. Napihljiv otok Bestway za na morje X3 Island

   

  39,99 eur

   

  Napihljiv otok Bestway za 3 osebe, ki lahko zaradi odprtega srednjega dela hladijo noge v morju. Ima 3 naslonjala in 3 držala. Za super zabavo na morju!

   
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem