Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0

05 9929 137

  • 05 9929 137 ; 05 9929 219
  • PON - PET: 9.00-15.00

  • KORAKI ZA NAKUP
  • brez registracije

  • DOSTAVA DO 2 DNI
  • ZA ARTIKLE NA ZALOGI

Sobno kolo za rehabilitacijo

 

 
229,00 € z DDV

Strošek dostave: 6,90 €

code: WELLY-E-COMBI

Čas dobave: do 6 dni
Na zalogi

 

Opis

Novo medicinsko kolo za razgibavanje sklepov, utrjevanje mišic ter fizioterapijo. Ima 2 neodvisna električna motorja.

 
Dostava  
Vračila  
 

Električno kolo za rehabilitacijo in razgibavanje z 2 neodvisnima električnima motorjema. Lahko vključimo samo zgornji del za vadbo rok ali samo spodnji del za vadbo nog, lahko oba hkrati. To kolo ima 2 motorja, ki poganjata pedala naprej ali nazaj. Izbiramo lahko med 12 različnimi hitrostmi, izbiramo lahko ali se bodo pedala vrtela naprej ali nazaj ter izbiramo lahko med 5 različnimi programi vadbe, ki so že nameščeni v računalniku.

Funkcije ekrana:
čas vadbe ali odštevanje časa za dokončanje vadbe
število ponovitev
hitrost vadbe
prevoženo razdaljo
porabljene kalorije
scan
Kroženje naprej ali nazaj
Hitrost kroženja od 28 do 76 krogov na minuto
12 različnih zahtevnosti vadbe
5 že nameščenih programov vadbe
2 neodvisna motorja
Ergonomični ročaji s paskom za noge
Višina spodnjih pedalov od tla: 25 cm
Višina zgornjih pedalov nastavljiva po želji od 89-104 cm
Teža: 15 kg
Dimenzije: 720 x 635 x 950/1048 mm

profesionalno rehabilitacijsko kolo welly e comby


PLAČILNA KARTICA: V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste preusmerjeni na spletno stran, ki jo upravlja procesni center Bankart d.o.o.. Sistem spletnega plačevanja omogoča, da se vsi podatki vnašajo izključno na varnih straneh procesnega centra.
BANČNO NAKAZILO: Naročilo lahko plačate preko katerekoli spletne banke. Podatki o bančnem računu bodo vidni ob potrdilu naročila.
POVZETJE: Plačilo opravite z gotovino kurirju ali poštnemu uslužbencu ob dostavi pošiljke. Če vas v času dostave ni doma, vas bo paket čakal na vaši pošti ali v GLS Parcel Shop-u.
PAYPAL: Sistem Vas bo preusmeril na PayPal stran, kjer lahko opravite plačilo. Potrdilo o uspešnem plačilu boste prejeli na Vaš e-naslov.
PLAČILO NA OBROKE: Nakup na obroke s hitrim kreditom Leanpay. Leanpay je inovativen način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke in ne potrebuje odvečne papirologije. Več…
Datoteke
 

Dodatna vprašanja
 

Potrebujete dodatne informacije o izdelku? Ste opazili isti artikel z nižjo ceno na drugem mestu? Ste našli napako v opisu? Pišite nam, z vašo pomočjo lahko izboljšamo ponudbo!

Sorodni izdelki

Zaščitna podloga za fitnes naprave 120 x 80 cm

Podloga za fitnes opremo kot so tekalne steze, sobna kolesa, eliptična kolesa, indoor kolesa, veslači, stepper in druge težje klopi za fitnes vadbo.

19,00 eur z DDV
MAT-120
19.00
/ajax/related&product=4558

Kolo za rehabilitacijo zgornjih & spodnjih okončin

Kolo za rehabilitacijo, fizioterapijo & razgibavanje okončin. Istočasno lahko vadite zgornje in spodnje okončine.

69,00 eur z DDV
WELLY-S COMBI
69.00
/ajax/related&product=2945

Mini sobno kolo za rehabilitacijo in starejše Welly S

Namenjena je uporabnikom vseh starosti, predvsem ga imajo radi starejši ljudje, ki želijo imeti razgibane noge in tudi roke, saj z vajami na takem kolesu povečamo cirkulacijo oziroma kroženje krvi po rokah in nogah.

31,00 eur z DDV
WELLY-S
31.00

Rehabilitacijsko kolo za roke in noge WELLY M

Z njim razgibavamo spodnji del telesa oziroma noge ali zgornji del telesa oziroma roke in ramena. Za vadbo rok ga postavimo na mizo.

69,00 eur z DDV
WELLY-M
69.00

Kolo za starejše za razgibavanje in terapijo

Rehabilitacijsko majhno sobno kolo za razgibavanje nog in ramen. Namenjeno tudi okrevanju in izboljšanju fizičnega stanja po bolezni ali nesreči.

109,00 eur z DDV
WELLY-E
109.00

Kolo za fizioterapijo

Kolo za razgibavanje okončin, primerno tudi za utrjevanje mišic ter pospešitev krvnega obtoka. Najbolj priljubljen model.

19,90 eur z DDV

Mini kolo za razgibavanje in rehabilitacijo Trim Bike

Mini sobno kolo za razgibavanje in rehabilitacijo za starejše. Lahko ga uporabljamo tudi med delom ali gledanjem TV. Ročna nastavitev upora.

53,90 eur z DDV

Rehabilitacijsko kolo za razgibavanje in vadbo PLUS

Električno kolo za starejše osebe, ki bi rade razgibale noge in ramenski obroč. Namenjeno tudi okrevanju in izboljšanju fizičnega stanja ter fizioterapijo.

139,00 eur z DDV
WELLY-E-PLUS
139.00