Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna

 • KORAKI ZA NAKUP
 • brez registracije

 • GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO
 1. Biljardna miza z nogami 110 x 55 cm DALLAS

   

  99,90 eur z DDV

   

  Miza za biljard s prilagodljivimi nogami za popolnoma ravno površino. Še posebej primeren za otroke ali začetnike. Žepi so iz mreže za ročno pobiranje. Super zabava v prostem času.

   
 2. Domača miza za biljard z vso priloženo opremo CHICAGO

   

  269,90 eur z DDV

   

  Miza za biljard z vso opremo. Biljard je narejen iz čvrstega MDF ohišja debeline 15 mm z elegantnim premazom v barvi češnje, zato ga to uvršča med boljše biljardne mize za dom.

   
 3. Miza za biljard Virginija 6

   

  659,00 eur z DDV

   

  Namizni biljard visoke kakovosti, ki vam nudi vse potrebno udobje za igro biljarda na višjem nivoju. Vogali so elegantno narejeni in so kromirani. Označevalci za kontrolo poti krogle so imitacija diamantov.

   
 4. Namizni biljard Virginija 7

   

  689,00 eur z DDV

   

  Veliki brat biljarda Virginja 6 ima večjo igralno površino. Zraven prejmete vse potrebno za takojšnjo igro biljarda na vašem domu. Skupaj prejmete 2 biljardni palici dolžine 145 cm, krogle, trikotnik, kredo in metlico.

   
 5. Nova miza za biljard ultra moderna, 3 barve

   

  970,00 eur z DDV

   

  Moderna in rafinirana miza za biljard, ki se spremeni v kuhinjsko mizo. Odlična za igralce vseh nivojev, za zabavo cele družine in prijateljev!

   
 6. Miza za biljard Florida 8 tudi za zunanjo uporabo

   

  1.999,00 eur z DDV

   

  Moderna miza za biljard, primerna tudi za uporabo na prostem. Iz materialnov odpornih pred vlago. Na razpolago tudi različica z osmimi nogami.