0

05 9929 137

 • 05 9929 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00

 • KORAKI ZA NAKUP
 • brez registracije

 • DOSTAVA DO 2 DNI
 • ZA ARTIKLE NA ZALOGI
 1. Nevtralizator vonja med lovljenjem za lovce Ghost 237 ml

   

  19,90 eur

   

  Uničevalec telesnega vonja za lovce med lovljenjem Ghost. Potrebno ga je pošpricati znotraj oblačil, kap, čevljev in ostale lovske opreme.

   
 2. Hrana in vaba za divje prašiče HOG HEAVEN

   

  29,99 eur

   

  Vaba za divje prašiče, ki se ji ne morejo upreti. Nadgradnja HOG WILD-a je izredno močna hrana za lovljenje prašičev in svinj, uvožena iz Francije. Tej hrani se divje živali garantirano ne morejo upreti, ker je narejena iz posebnega okusa in vonja, ki divjo svinjo neustavljivo privlači.

   
 3. Vaba za divje prašiče in merjasce HOG WILD

   

  29,99 eur

   

  Hog Wild vaba za prašiče brez konkurence. Hrana za lov divje prašiče privlači z zelo močni vonjem, nato pa jih zadržuje na želenem mestu z močnim ojačevalcem okusa, ki se mu ne morejo upreti.

   
 4. Hrana za lovce na divje prašiče in jelene PIG OUT

   

  29,99 eur

   

  Vaba z izredno privlačnim okusom mešanice sladkornega sirupa, jagod in sadja, ki se mu gozdna žival ne more upreti. Vaba je narejena iz tekočine, ki jo polijete na želeno mesto, lahko tudi po zrnih.

   
 5. Tekočina Hog Wild nova vaba za divje prašiče s patentom

   

  32,00 eur

   

  Tekočina Hog Wild ima izjemno močno kombinacijo vonja z novo Glo-Cote™ UV patentirano tehnologijo, ki se jim prašič ne more upreti!

   
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem