Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna.

  • Hiter nakup v 3 korakih
  • brez registracije

  • DOSTAVA NA DOM
  • 2-3 dni

Dvojna odbijalna mreža Quickplay Tekkers Trainer

Sistem 2 mrež omogoča intenzivno vadbo natančnosti, moči in nadzora žoge od tal in iz zraka. Idealen za timske in solo treninge ter primeren za vse starosti.

124,00 eur z DDV
TEKTRAINGN
124.00

Mreža rebounder za vadbo nogometa 244 x 152 cm

Izpilite vašo natančnost, moč in nadzor z vedno bolj priljubljeno odbijalno mrežo. Vadbena mreža je patentirana in ima FLEXI-POST sistem.

126,00 eur z DDV
SR8X5BLK
126.00

Mini Elite nova mreža za vadbo nogomet QuickPlay

Nogometni pripomoček - odbijalna mreža QuickPlay Mini Elite! Novi design in inovacija na trgu. Odlično za trening nogometa.

83,00 eur z DDV

Odbijalec žoge pri nogometu Pure2Improve

Koti odbijalca so nastavljivi, tako da si lahko nastavite kot vračanja žoge. Odbijalec je primeren za uporabo v vseh vremenskih pogojih!

93,00 eur z DDV

Pro odbijalna mreža velikosti 91 x 91 cm

Elastična odbijalna mreža visoke kakovosti za vadbo nogometa. Za tehniko, kontrolo nad žogo ter natančnost udarca!

119,00 eur z DDV

213 x 213 cm odbijalna mreža Quickplay S7

Nogometna oprema - odbijalna mreža za vadbo nogometa, tenisa, squasha in baseballa. Z odbijalno mrežo ljubitelji nogometa, tenisa ali squasha razvijejo natančnost, moč in nadzor.

119,00 eur z DDV

Mega Net Velika mreža za različne igre z žogo 366 x 275cm

Mega Net velika varnostna in odbojna mreža za vadbo golfa ali nogometa. Palice mreže so predhodno pritrjene z elastiko, zato je postavitev hitra!

149,00 eur z DDV