Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna

  • Hiter nakup v 3 korakih
  • brez registracije

  • DOSTAVA:
  • 2-3 DNI

Praznujemo 9 let!

timebreak 9 let

NAŠA ZGODBA

Spletna trgovina TimeBreak je bila ustanovljena marca leta 2013 takrat še s samo 2 mladima podjetnicama! Da, to sta bili 2 dekleti. Od takrat je minilo že 9 let, danes nas je zaposlenih že 8! Začeli smo s ponudbo na Slovenskem trgu, nato izkoristili bližino Italije in začeli ponujati artikle tudi našim sosedom. Od leta 2017 pa lahko naše artikle dobite tudi na Hrvaškem.

Sledimo svetovnim trendom v svetu fitnesa in trudimo se ponujati najnovejše fitnes in športne artikle. Prvi v Sloveniji smo trgu ponudili tekalno stezo brez prednjega ekrana, zipline za domače vrtove, vrtečo se opremo za boks, master drog za dvigovanje, variabilne uteži, bungee fitnes elastiko in veliko več!

Smo dobavitelji za priznane blagovne znamke kot so Marbo, HMS, JK Fitness, Diadora, K-SPORT, Bushido, Duvlan, Magnus, Spokey, LifeTime in več, s katerimi smo vzpostavili trdna partnerstva.

TimeBreak je bila tudi ena izmed prvih Slovenskih trgovin, ki je ponuja svoje artikle na AMAZONU. Na tem trgu smo prisotni že 7 let. Preveri naše feedbacke tukaj.

Zahvaljujemo se vsem našim kupcem, obiskovalcem in drugim strankam spletne trgovine!