Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna.

 • Hiter nakup v 3 korakih
 • brez registracije

 • DOSTAVA NA DOM
 • 2-3 dni
 1. Novo sodelovanje s TimeBreak - Athletic

   

  Z veseljem vam sporočamo novo sodelovanje z Blagovno Znamko Athletic! Kdo so Athletic?

 2. Ukrivljena tekalna steza, kako deluje?

   

  Številni športniki, tako profesionalni kot rekreativni, se obračajo k uporabi ukrivljenih tekalnih stez. Ukrivljena tekalna steza je nemotorizirana konkavna naprava, ki uporabniku omogoča, da na njej hodi in teče ter z vsakim korakom poganja pas za njim.

 3. Praznujemo 9 let!

   

  Spletna trgovina TimeBreak je bila ustanovljena marca leta 2013 takrat še s samo 2 mladima podjetnicama! Več...

 4. Obiskali smo ISPO fitnes sejem 2019!

   

  Največji športni sejem z več kot 2500 dobavitelji fitnes in športne opreme. Obiskali smo ga že petič. Kaj je tokrat novega?

 5. Tekalna steza DA ali NE?

   

  Se odločate za nakup tekaške steze? Pred nakupom si postavite nekaj vprašanj, ki vam bodo v pomoč pri odločanju!

 6. Fitnes vadba v virtualni resničnosti?

   

  Raziskovalna ekipa je v študiji virtualne resničnosti preučevala 80 udeležencev na petih področjih. Merilo so njihov srčni utrip, zaznavanje bolečine, zaznano utrujenost, čas do izmučenosti mišic in kako so udeleženci zaznavali svoja telesa.

 7. MARBO FITNES OPREMA

   

  Preberite več o Poljskemu izdelovalcu vrhunske fitnes opreme, znane po celem svetu. Na trgu so prisotni že 30 let, njihovi proizvodi se prodajajo tudi v ZDA.

 8. Telovadba doma ali v fitnes centru?

   

  Zadnje čase se je zanimanje za fitnes občutno povečalo, ker se vse več ljudi posveča svoji postavi in zdravju. Pri tolikšni ponudbi fitnes centrov, se je težko odločiti za pravega. Če ti misel na to, da bi se vpisal v fitnes center ne diši, lahko svojo rešitev najdeš bližje domu.

 9. Indoor kolo na verigo ali na pas? Kaj je boljše?

   

  Obstajata dve vrsti pogona indoor koles, na verigo in na jermen, obe imata prednosti in šibkosti, poglejmo si katere. Obe vrsti koles sta sicer lahko zelo zanesljivi, vzdržljivi in omogočata vam primerno težavnost vadbe. Oglejmo si razlike podrobneje:

 10. Kako do domačega fitnesa za manj kot 200€

   

  Ste morda ljubitelj fitnesa in si želite domači fitnes? Ali zgolj ne najdete časa za se odpraviti v fitnes? Mogoče pa vam trenirati skupaj z drugimi ne ustreza in bi raje to počeli sami? Se vam ideja, da bi lahko nesli fitnes center kar domov, zdi privlačna? Potem preberite dalje. Z dandanašnjim življenjskim tempom je težko najti čas še za peljati psa na sprehod, kaj šele za uro v fitnes centru! No, kakorkoli že, dobra novica je, da če veste kaj kupiti, si lahko privoščite domači fitnes za zmerne zneske.

 1. 1
 2. 2