Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna.

 • Hiter nakup v 3 korakih
 • brez registracije

 • DOSTAVA NA DOM
 • 2-3 dni
 1. Kako izbrati koš za košarko?

   

  Iskanje popolnega košarkarskega koša se morda na prvi pogled zdi težko, ker obstaja toliko vrst obročev, tabel in ogrodij. Katere so tri različne vrste košev za košarko?

 2. Vpliv telesne vadbe na naše zdravje

   

  Telesna vadba je pomembna za vzdrževanje telesne kondicije in pozitivno prispeva k vzdrževanju telesne teže, izgrajuje in vzdržuje zdravo kostno gostoto, mišično moč, gibljivost sklepov, spodbuja fiziološko ravnovesje, zmanjšuje kirurška tveganja in krepi imunski sistem.

 3. Kako učinkovita je vadba na trampolinu?

   

  Trampolin je zato odličen način treninga in je zaradi zmanjšanja preobremenjenosti primeren tudi za tiste, ki želijo trenirati v starosti in za rehabilitacijo po poškodbi.

 4. Kaj je ABEC 7? Kaj pomeni trdota kolesa 82A?

   

  Kaj pomeni ABEC? Zakaj so nekatera kolesca bolj trdna? Niste prepričani o primernih rolarjih za vas? Nekaj pomoči boste našli v tem članku.

 5. Bistvo in lepota pull up in dip fitnes vadbe!

   

  O tem, kako učinkovit je funkcionalni trening bi lahko razglabljali v nedogled. Najboljši primer tega načina vadbe so tako imenovani pull up-i in dips-i, vaji, ki sta sicer pogosti ampak ne dovolj cenjeni in redkokdaj izkoriščeni do polnega potenciala

 6. Kondicija na delovnem mestu

   

  Kako vzdrževati kondicijo tudi v pisarni? Šest preprostih korakov, ki nam pomagajo ostati v formi in se izogniti slabim navadam na delovnem mestu.

 7. Kaj je ples na drogu ali pole dance?

   

  Že od sredine 20. stoletja promotorji plesnih in fitnes tekmovanj, poskušajo spremeniti dojemanje ljudi o plesu na drogu in ga spodbujati, kot telovadno obliko plesa in akrobatike. Ta oblika umetnosti je pred kratkim pridobila popularnost kot oblika fitnesa in vključevanja zabave, ki jo mnogi navdušenci prakticirajo v telovadnicah namenskih plesnih studijih.

 8. Ženske pozor! Kako do super sexy hrbta z dvigovanjem telesa

   

  Ta navodila za dvigovanje telesa na fitnes drogu so posebej oblikovana za ženske, ki tega še niso počele. Če ste ena izmed tistih, ki ne more narediti enega samega dviga, potem je ta članek za vas. Z branjem teh nasvetov se boste naučili, kako napredovati od 0 do 10 dvigov zapored. Isto velja za močnejši spol ;)

 9. S 7 minutno vadbo na dan do lepe postave & dobrega počutja

   

  Ste si že večkrat obljubili, da boste prišli v dobro formo z dnevno vadbo vendar težko dobite dovolj časa zanjo? Če ste v stiski s časom bo ta 7-minutna telovadba prava za vas: porabi namreč zelo malo časa, je hitra in ne zahteva posebnih naprav, saj za te vaje uporabljate težo vašega telesa. V sklopu te 7-minutne telovadbe je 12 vaj. Vsaka bi vam morala pobrati zgolj 30 sekund, med vsako vajo pa si vzemite 10 sekund počitka.