Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna.

  • Hiter nakup v 3 korakih
  • brez registracije

  • DOSTAVA NA DOM
  • 2-3 dni

Novo sodelovanje s TimeBreak - Athletic

timebreak in athletic

ATHLETIC & TIMEBREAK
ZA SKUPNO SODELOVANJE


Z veseljem vam sporočamo novo sodelovanje z Blagovno Znamko Athletic!
Kdo so Athletic?


36 let z obilico energije za nove izume, razvoj in podiranje meja!

Podjetje Athletic je dopolnil 36 let z več kot dovolj energije za doseganje najvišjih nivojev in vseh področij povezanih s telesno aktivnostjo.
Energije in volje na pretek!

Največja motivacija za razvoj Athletica je od nekdaj bilo človeško telo in njegov neverjetni potencial za premagovanje ovir.

Smo vodilni latinskoameriški proizvajalec fitnes opreme. Zanesljivost, na kateri gradimo že 36 let je povezana s predanostjo strankam ter razvoju in je razlog, da Athletic izstopa na področju fitnes opreme za domačo in profesionalno vadbo.


athletic fitnes oprema v timebreak euNašo zgodbo pišemo z izkušnjami v fitnes panogi in s kvalitetnimi trgovskimi storitvami strankam, tako v Braziliji kot drugod po svetu.
Začetki našega podjetja segajo vse do 10. julija 1986 v mesto Joinville, Santa Catarina v Braziliji. Iz leta v leto se izboljšujemo do te mere, da je naše podjetje postalo merilo na področju fitnesa in vodilni proizvajalec v mnogih državah.


Naša vizija je, da smo prisotni na vseh področjih povezanih s telesno aktivnostjo. V prvem letu nastanka podjetja smo pričeli z gradnjo trgovskega prostora, začenši s klicnim centrom, nadaljevali pa smo s prodajo od vrat do vrat. To nam je omogočilo, da smo vzpostavili tesnejše sodelovanje z našimi končnimi uporabniki. Od takrat smo v podjetju pridobili še 828 korporativnih in tržnih oddelkov ter oddelkov za elektronsko poslovanje. In končno je naše podjetje začelo s prvimi dejavnostmi na mednarodnem trgu.
S svojega sedeža v mestu Joinville v Braziliji Athletic že desetletja upravlja z lastnimi tovarnami in vzpostavlja partnerstva za proizvodnjo fitnes opreme, fitnes pripomočkov ter dodatkov ter drugih tehničnih proizvodov.


Pričeli smo s proizvodnjo in prodajo izdelkov za domačo uporabo, nato pa smo ponudbi dodali še izdelke namenjene hotelom, etažnim lastninam ter končno tudi celotno dovršeno komercialno linijo.


athletic 36 letV portfelju našega podjetja boste poleg izdelkov znamke Athletic našli tudi izdelke nekaterih drugih blagovnih znamk, ki smo jih ustvarili, kot so Act! in Technofitness.
Pred nekaj leti je podjetje začelo tudi s proizvodnjo artiklov za druge blagovne znamke (OEM) po celem svetu!


različna fitnes oprema athleticNaše podjetje ni bilo zgrajeno le za to, da bi strankam nudilo celoten katalog izdelkov, ampak tudi storitev. V Athleticu vedno skrbimo za poprodajo. Na voljo imamo celotno servisno mrežo in zalogo delov, ki izpolnjujejo zahteve tako znotraj garancije kot tudi izven nje.

Kar se trajnostnega razvoja tiče, naše podjetje deluje takole: družabne aktivnosti, ustvarjanje zdravega delovnega okolja, socialna vključenost, program idej, delovna gimnastika, brezplačna uporaba fitnesa za zaposlene itd. V gospodarskem smislu za trajnostni razvoj skrbimo s proizvodnjo in prodajo svojih izdelkov s tekmovalnim, a poštenim odnosom do naših konkurentov.


Iz vidika okoljevarstva pa se vedno prilagajamo trenutno veljavnim zakonom in smo eno od redkih podjetij na področju fitnes opreme, ki s svojo tovarno v Manausu v Braziliji spodbuja zaposlovanje v osrčju deževnega gozda.


athletic oprema za fitnes center fitnes pripomočki athletic athletic air bikeDanes, 36 let pozneje, naša trgovalna platforma, povezana s tehnološkimi razvojnimi zmogljivostmi, proizvodnjo in velikimi blagovnimi znamkami, prinaša nove izdelke v domove, hotele, klube, telovadnice itd. po vsem svetu. Izdelki so na voljo v naših lastnih trgovinah in na več kot 10.000 prodajnih mestih in več kot 40 državah.


athletic tekalna steza

Svojo zgodbo o uspehu vsak dan pišemo z našimi dobavitelji, družbo, ekipo strokovnjakov in z našimi strankami, ki naše vrednote širijo po celem svetu.

VEČ INFO:

https://www.timebreak.eu/trgovina/brand/athletic

https://www.youtube.com/@athleticvisionfitness

https://athleticvisionfitness.com/