Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna

  • Hiter nakup v 3 korakih
  • brez registracije

  • DOSTAVA:
  • 2-3 DNI

Poraba energije pri aktivnostih

Izguba energije (kJ ali kcal) po aktivnosti nam pove koliko energije porabimo med izvajanjem določene aktivnosti. Spodaj vpišite vaš spol, starost, telesno maso v kg, višino in čas izvajanja aktivnosti, nato pa izberete želeno aktivnost. 

Fizična aktivnost je drugi največji dejavnik, ki prispeva k dnevni potrebi energije (kJ ali kcal) neke osebe. To je tudi najbolj variabilni dejavnik saj se potrebna dnevna količina po zaužiti energiji spreminja glede na pogostost, intenzivnost in trajanje vadbe. Če je vaš cilj hujšanje, je fizična aktivnost in s tem poraba energije najbolj učinkovit način za izgubo kilogramov. Da bi porabili 1 kg maščobe morate porabiti približno 32.230 kJ (7700 kcal). 

*PRAVNO OPOZORILO: Ti kalkulatorji računajo splošne rezultate. Za vas lahko niso točni zato z njimi ne sprejemajte odločitev o vašem zdravju, fitnes programu ali načinu treninga. Vedno se prej posvetujte s svojim zdravnikom.