Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0

05 9929 137

 • 05 9929 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00

 • KORAKI ZA NAKUP
 • brez registracije

 • DOSTAVA DO 2 DNI
 • ZA ARTIKLE NA ZALOGI
 1. Fitnes vadba v virtualni resničnosti?

   

  Raziskovalna ekipa je v študiji virtualne resničnosti preučevala 80 udeležencev na petih področjih. Merilo so njihov srčni utrip, zaznavanje bolečine, zaznano utrujenost, čas do izmučenosti mišic in kako so udeleženci zaznavali svoja telesa.

 2. Kako učinkovita je vadba na trampolinu?

   

  Trampolin je zato odličen način treninga in je zaradi zmanjšanja preobremenjenosti primeren tudi za tiste, ki želijo trenirati v starosti in za rehabilitacijo po poškodbi.

 3. Bestway Bazeni

   

  Podjetje Bestway je prisotno na trgu že več kot 20 let in je eden vodilnih proizvajalcev bazenov, napihljivih igral, napihljivih SUP desk!

 4. Kaj je ABEC 7? Kaj pomeni trdota kolesa 82A?

   

  Kaj pomeni ABEC? Zakaj so nekatera kolesca bolj trdna? Niste prepričani o primernih rolarjih za vas? Nekaj pomoči boste našli v tem članku.

 5. Bistvo in lepota pull up in dip fitnes vadbe!

   

  O tem, kako učinkovit je funkcionalni trening bi lahko razglabljali v nedogled. Najboljši primer tega načina vadbe so tako imenovani pull up-i in dips-i, vaji, ki sta sicer pogosti ampak ne dovolj cenjeni in redkokdaj izkoriščeni do polnega potenciala

 6. MARBO FITNES OPREMA

   

  Preberite več o Poljskemu izdelovalcu vrhunske fitnes opreme, znane po celem svetu. Na trgu so prisotni že 30 let, njihovi proizvodi se prodajajo tudi v ZDA.

 7. Telovadba doma ali v fitnes centru?

   

  Zadnje čase se je zanimanje za fitnes občutno povečalo, ker se vse več ljudi posveča svoji postavi in zdravju. Pri tolikšni ponudbi fitnes centrov, se je težko odločiti za pravega. Če ti misel na to, da bi se vpisal v fitnes center ne diši, lahko svojo rešitev najdeš bližje domu.

 8. Kondicija na delovnem mestu

   

  Kako vzdrževati kondicijo tudi v pisarni? Šest preprostih korakov, ki nam pomagajo ostati v formi in se izogniti slabim navadam na delovnem mestu.

 9. Rast mišične mase

   

  To je tisto, kar vsak moški želi doseči, večina žensk pa se temu želi izogniti. V obeh primerih je to težko doseči, potreben pa je čas. Preberite več o naših namigih in nasvetih spodaj.

 10. Učinkovit način izgube maščobe

   

  Optimalna izguba maščobe je v veliki meri odvisna od kombinacije ustrezne prehrane ter učinkovitih in ustaljenih treningov.

 1. 1
 2. 2
 3. 3