Spletni piškotki

Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovini, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina odzivna in še kvalitetnejša. S klikom na gumb "Potrdi" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh kar lahko kadarkoli izklopite v nastavitvah.
X
Nastavitve piškotkov
0
Košarica: (0)
Košarica je prazna.

 • Hiter nakup v 3 korakih
 • brez registracije

 • DOSTAVA NA DOM
 • 2-3 dni
 1. Novo sodelovanje s TimeBreak - Athletic

   

  Z veseljem vam sporočamo novo sodelovanje z Blagovno Znamko Athletic! Kdo so Athletic?

 2. Kako izbrati koš za košarko?

   

  Iskanje popolnega košarkarskega koša se morda na prvi pogled zdi težko, ker obstaja toliko vrst obročev, tabel in ogrodij. Katere so tri različne vrste košev za košarko?

 3. Ukrivljena tekalna steza, kako deluje?

   

  Številni športniki, tako profesionalni kot rekreativni, se obračajo k uporabi ukrivljenih tekalnih stez. Ukrivljena tekalna steza je nemotorizirana konkavna naprava, ki uporabniku omogoča, da na njej hodi in teče ter z vsakim korakom poganja pas za njim.

 4. Vpliv telesne vadbe na naše zdravje

   

  Telesna vadba je pomembna za vzdrževanje telesne kondicije in pozitivno prispeva k vzdrževanju telesne teže, izgrajuje in vzdržuje zdravo kostno gostoto, mišično moč, gibljivost sklepov, spodbuja fiziološko ravnovesje, zmanjšuje kirurška tveganja in krepi imunski sistem.

 5. Praznujemo 9 let!

   

  Spletna trgovina TimeBreak je bila ustanovljena marca leta 2013 takrat še s samo 2 mladima podjetnicama! Več...

 6. Obiskali smo ISPO fitnes sejem 2019!

   

  Največji športni sejem z več kot 2500 dobavitelji fitnes in športne opreme. Obiskali smo ga že petič. Kaj je tokrat novega?

 7. Tekalna steza DA ali NE?

   

  Se odločate za nakup tekaške steze? Pred nakupom si postavite nekaj vprašanj, ki vam bodo v pomoč pri odločanju!

 8. Fitnes vadba v virtualni resničnosti?

   

  Raziskovalna ekipa je v študiji virtualne resničnosti preučevala 80 udeležencev na petih področjih. Merilo so njihov srčni utrip, zaznavanje bolečine, zaznano utrujenost, čas do izmučenosti mišic in kako so udeleženci zaznavali svoja telesa.

 9. Kako učinkovita je vadba na trampolinu?

   

  Trampolin je zato odličen način treninga in je zaradi zmanjšanja preobremenjenosti primeren tudi za tiste, ki želijo trenirati v starosti in za rehabilitacijo po poškodbi.

 10. Bestway Bazeni

   

  Podjetje Bestway je prisotno na trgu že več kot 20 let in je eden vodilnih proizvajalcev bazenov, napihljivih igral, napihljivih SUP desk!

 1. 1
 2. 2
 3. 3