0

05 9929 137

 • 05 9929 137 ; 05 9929 219
 • PON - PET: 9.00-15.00 info@timebreak.eu

 • HITER NAKUP BREZ REGISTRACIJE
 • V 3 KORAKIH

 • DOSTAVA NA DOM
 • v 1-2 dneh ZA ARTIKLE NA ZALOGI
 1. Kondicija na delovnem mestu

   

  Kako vzdrževati kondicijo tudi v pisarni? Šest preprostih korakov, ki nam pomagajo ostati v formi in se izogniti slabim navadam na delovnem mestu.

 2. Rast mišične mase

   

  To je tisto, kar vsak moški želi doseči, večina žensk pa se temu želi izogniti. V obeh primerih je to težko doseči, potreben pa je čas. Preberite več o naših namigih in nasvetih spodaj.

 3. Učinkovit način izgube maščobe

   

  Optimalna izguba maščobe je v veliki meri odvisna od kombinacije ustrezne prehrane ter učinkovitih in ustaljenih treningov.

 4. Kakšne so koristi in prednosti vadbe s fitnes veslačem ali domačim simulatorjem veslanja?

   

  6 koristi ki jih prinaša vadba s fitnes napravo za veslanje! Naprava za veslanje, kot skoraj vse fitnes naprave, se je razvijala skozi čas in pridobila pomembno mesto fitnes vadbi. Kot izboljšana naprava in nov način vadbe se je uveljavila tudi v fitnes centrih. Zakaj bi nekdo izbral veslanje pred katero drugo obliko telovadbe?

 5. Kaj je ples na drogu ali pole dance?

   

  Že od sredine 20. stoletja promotorji plesnih in fitnes tekmovanj, poskušajo spremeniti dojemanje ljudi o plesu na drogu in ga spodbujati, kot telovadno obliko plesa in akrobatike. Ta oblika umetnosti je pred kratkim pridobila popularnost kot oblika fitnesa in vključevanja zabave, ki jo mnogi navdušenci prakticirajo v telovadnicah namenskih plesnih studijih.

 6. 4 Navade zmagovalcev izgube telesne teže

   

  Pri številnih ljudeh toplo vreme (in posledično nova oblačila) vzbudi željo po izgubi odvečne teže, ki so jo pridobili čez zimo. Na žalost sta več kot dve tretjini odraslih čezmerno težki ali debeli, le majhnemu številu teh posameznikov pa uspe dolgotrajno izgubiti odvečno težo. Kakšne so torej skrivnosti te manjšine? Je to trdna volja? So zadeli na genetski loteriji? Dobra novica je, da ugibanje o tem, zakaj nekateri lažje izgubijo težo kot drugi, ni več skrivnost.

 7. Kaj je ketonska dieta?

   

  Ketonska dieta je dieta, ki telo spravi v stanje ketoze, v katerem telo porablja („kuri“) telesno maščobo namesto ogljikovih hidratov. Ketonska dieta zahteva, da naša prehrana vsebuje veliko maščobe, primerno količino beljakovin in zelo malo ogljikovih hidratov. Naša telesa so navajena spreminjati ogljikove hidrate v glukozo, ki jo potem pošiljajo po celem telesu kot energijo. V ketozi pa, zaradi znatno zmanjšanega uživanja ogljikovih hidratov, začnejo naša jetra rabiti kar zaloge maščobe v našem telesu.

 8. Kateri filter je bolj primeren za vaš bazen?

   

  Katero bazensko črpalko izbrati, na kartušo ali peščeno? Vzdrževanje bazena: kaj še potrebujete? Odgovore njdete tukaj.

 9. Okrogel ali pravokoten bazen?

   

  Kaj upoštevati pri izbiri bazena? Kateri bazen ima več volumna in prostora za plavanje? Kateri so bolj trpežni?

 10. Indoor kolo na verigo ali na pas? Kaj je boljše?

   

  Obstajata dve vrsti pogona indoor koles, na verigo in na jermen, obe imata prednosti in šibkosti, poglejmo si katere. Obe vrsti koles sta sicer lahko zelo zanesljivi, vzdržljivi in omogočata vam primerno težavnost vadbe. Oglejmo si razlike podrobneje:

 1. 1
 2. 2
Da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo nakupovanja v naši spletni trgovin, uporabljamo piškotke. Tako poskrbimo, da je naša vsebina še kvalitetnejša ter, da produkti, ki so na voljo, živijo z našimi obiskovalci. Več o tem